Skip to content


Borszerda – négyszer

Ismét lesz borszerda: idén négyszer ihatunk az akcióhoz csatlakozó éttermekben féláron. Az első alkalmat a június 30-ára eső foci VB-szünnapra időzítették, mondván: ha nem nézünk focit, több időnk lesz inni. A hírben két dolog is örvendetes: egyrészt hogy így vagy úgy, de végre lezárulni látszik a hazai bormarketing körüli huzavona, másrészt hogy ennek eredményeként idén is lesznek bormarketing-akciók. A borszerdát követi majd a fröccskampány (aminek a sikere persze függ az időjárástól is: most például hétágra süt, de kinek van kedve fröccsözni esőben, 10 fokban?), és talán sikerül folytatni a Kamocsy Hilltop Ákos szorgalmazta Fehér Csillagok akciót is egy fehérbor-ünneppel megfejelve.

A négy borszerdát tematizálták: június 30-án a hazai fajták és a magyar borkülönlegességek lesznek terítéken, augusztus 25-én a könnyű fehérborok és rozék, szeptember 29-én testes fehérborokat és a könnyű vöröseket ihatunk, november 10-én pedig az új borokat kóstolhatjuk. Az akciót még egy újdonsággal tuningolták. A részt vevő éttermek borszerda-menüt készítenek a kínált borokhoz, melyet egy zsűri értékel majd. Eddig mintegy 200 étterem és borkereskedés csatlakozott az akcióhoz, a listát és a borszerda-menüket itt olvashatják.

Címkék: bormarketing borszerda

A bejegyzés trackback címe:

https://borboy.blog.hu/api/trackback/id/tr622103827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása