Skip to content


Bulizzon a Gézával!

Ha valaki Légli Gézát szereti, rossz ember nem lehet – merthogy Légli Géza csupa szív, hihetetlen lelkesedés, egyénisége minden porcikájában megmutatkozik. Borai meg pont olyanok, mint ő: édes gyermekei, akiket szeret erényeiben és hibáiban, dédelgeti őket, vadhajtásaikat nyesegeti – apa a fiát saját képére és hasonlatosságára. Valahogy úgy vagyok vele, hogy gondolhatok bármit is Légli Géza borairól, rosszat sehogysem, legfeljebb nem annyira jót.
De most nem Légli Gézát akarnám dicsérni, hanem dehogynem: őt, csak éppen nem a boraiért, hanem hogy szervezett egy kis borünnepet, amihez hívott vendég borászt, Tamás Ervint, fellépőket, nevezetesen Nagy Pétert és Dobri Dánielt, sommelier-nek meg Szilágyi Pétert és Szittnyai Zalánt. Az étkekről a Kistücsök gondoskodik Csapody Balázzsal az élen.
Érdemes menni, akár célirányosan is. Légli Géza kiváló beszélgetőpartner és meleg szívű vendéglátó. Aki teheti rázzon kezet vele Szőlőskislakon a hétvégén. Ha meg valaki elfáradt a borozásban, körülnézhet a kislaki Töklámpás Fesztiválon.


Őszünnep a Kislaki Borkertben
2009. október 9-11.
Nyitvatartás: pénteken és szombaton 12-22-ig, vasárnap 12-17-ig
Jelentkezni e-mailben lehet


Címkék: rendezvény dél balaton légli géza

A bejegyzés trackback címe:

https://borboy.blog.hu/api/trackback/id/tr471435776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása