Skip to content


Kellemes hétvége

Ismét Albert gazdát idézném: fogják a poharukat... Ma délután az ELTE Gólyavárban az átfazonírozott évjárat-bemutatót tartja a Tokaj Reneszánsz egyesület Budapesten, a Gólyavárban (Budapest, Múzeum körút 4., ELTE campus). A bemutató 16 órakor kezdődik. Lesz ötven bor, ott lesz a Chili &Vanília, a Fűszer és lélek és a Malackaraj tokaji borokhoz készített falatokkal. Litauszki Zsolt és Christophe Deparday francia mesterszakács, a Pierot Étterem új séfje, valamint dr. Molnár Péter mesterkurzust tart. A belépő 4000 Ft, a mesterkurzusokra 8000-ért lehet bejutni.

Szombaton pedig üljenek autóba, és látogassanak el Szőlőskislakra, Légli Géza rezidenciájára. Lesznek gyerekprogramok, az ételekről Pál János, a zalaegerszegi Piac Bistro gondoskodik, lesz két vendégborász, Balogh Zoltán (Somlói Apátsági Pince, Somló) és Tamás Ervin (Tamás Pince, Csopak), meg lehet kóstolni Tamás Ervin és Légli Géza közösen készített borát, lesznek borszakértők (Kovács Antal, Szilágyi Péter és Szittnyai Zalán).

Menjenek, és kortyoljanak finom borokat – mértékkel.

Címkék: tokaj rendezvény dél balaton légli géza tokaj reneszánsz egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://borboy.blog.hu/api/trackback/id/tr581945211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása