Skip to content


Erdőbénye a Rádayban

Ez itt reklám lenne, nem is ereszteném bő lére. A lényeg: a Bonvin borkereskedésben (Budapest, 9. ker., Ráday u. 23., bejárat a Mátyás utca felől) két erdőbényei borászat borait lehet kóstolni december 11-én délután 2-től este 8-ig. A reklámozás oka egyszerű: egyrészt szeretem Erdőbényét, amiről legutóbb emígy tettem tanúbizonyságot, másrészt kedvelem a két borász-házaspárt: Karádi Szilvit és Berger Zsoltot (Karádi és Berger Borászat), valamint Ábrahám Enikőt és Péter Róbertet (Ábrahám Pince). Én a boraikon keresztül szerettem meg őket, és szeretném, ha másokkal is megtörténhetne ez. Tehát fogják a poharukat (vagy ne fogják, úgyis kapnak ott), és menjenek el szombaton a Bonvinbe, kóstolják meg a megkóstolható tíz bort, és kedveljék meg Erdőbényét, de legfőképp a két családi pincészet borait.

Címkék: tokaj rendezvény erdőbénye karádi és berger ábrahám pince

A bejegyzés trackback címe:

https://borboy.blog.hu/api/trackback/id/tr312501341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e_easy 2010.12.08. 10:10:10

nagyon orulok ennek a rendezvenynek, egyreszt mert eddig folyton keresztulhuzta valami az erdobenyere tervezett latogatast, masreszt mert a karadi&bergerrel eddig csak 1 felemas talalkozasom volt, nem utolso sorban pedig olyan reg lattam Enikot es Petert utoljara, hogy akkor meg nem is boraszkodtak :)

bugart 2010.12.09. 21:26:06

@e_easy:
király de akkor az már nagyon régen még idő előtt lehetett:)

süti beállítások módosítása